Wim van der Mark

Wim van der Mark

Ik voel me trainer in elke vezel. Op mijn 18e jaar gaf ik al turnles. Als verkoopleider trainde ik mijn eigen medewerkers. Op mijn 35e jaar werd ik full time trainer. Ik werd Dialoogtrainer!

Eerst 17 jaar IDMK

In 1990 startte ik het Instituut voor Direct Marketing Kennis (IDMK) met Rob Woelinga. Samen organiseerden we 17 jaar lang honderden trainingen en cursussen gericht op het optimaliseren van direct marketing resultaten. In 2007 hebben Rob en ik de incompany maatwerktrainingen afgesplitst van IDMK en voortgezet onder de naam Dialoogtrainers.nl.

Daarna praktijktrainingen op maat

Sinds 2014 werk ik als freelance trainer. Ik focus me op het ontwikkelen en geven van schrijftrainingen en heb daarbij maar één doel: helpen om meetbaar verschil te maken. Mijn motivatie haal ik uit de successen van deelnemers. Daar krijg ik nooit genoeg van!

Nu steeds meer coach via Schrijven voor het brein

Ik haal de laatste tijd ook veel voldoening uit het coachen van cursisten van de online schrijftraining Schrijven voor het brein. Samen zorgen dat je lezer zijn behoefte herkent, een strakke belofte opschrijven, bewijs noemen en afsluiten met de vraag om een passende reactie. Die structuur voor tekst doet wonderen.

Auteur van meerdere bestsellers

In 1996 schreven Rob en ik de bestseller ‘Verbeter uw direct-mailbrieven’. Hiervan verscheen in 2001 de achtste en laatste druk. In 2003 schreven we als opvolger het boek ‘Overtuigend & Interactief Schrijven’. Daarvan verscheen in 2011 de derde druk. In 2009 verscheen daarnaast de eerste druk van mijn boek over online marketing voor het HBO-onderwijs: ‘Marketing.com’. In 2011, 2014 en 2017 volgden hiervan een steeds geheel gewijzigde druk. Verder schreef ik voor de eerste, tweede en derde druk van het ‘Basisboek Online Marketing’ het hoofdstuk over de inhoud van websites. In 2022 schreef ik samen met neuromarketeer Martin van Kranenburg het boek ‘Schrijven voor het Brein’. Na drie maanden was de eerste druk van 3.000 boeken al uitverkocht. In februari 2023 verscheen de tweede druk.

Gewaardeerd docent bij meerdere opleiders

Ik geef al meer dan 30 jaar schrijftrainingen en heb me de laatste jaren gespecialiseerd in conversie-optimalisatie en beïnvloeding met tekst. Tot begin 2022 ben ik docent geweest bij gerenommeerde opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School, ICM en Real Estate Business School.

Meer weten? Bel me gerust op 06 – 546 44 314 of stuur me een bericht.

Bedankt voor je interesse!